Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

"Το Κοπη τη Πιτα"

                               

Αγιασμό στο σπιτάκι τους έκαναν οι «Νέοι» Νεάπολης το μεσημέρι της Κυριακής και αμέσως μετά έκοψαν τη βασιλόπιτά τους στο οινομαγειρείο «Στα καλά καθούμενα» στη Νεάπολη.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο αρχιμανδρίτης π. Τίτος Ταμπακάκης ευχόμενος καλή δύναμη στην ομάδα των Νέων, που χρόνια τώρα έχει αποδείξει, όπως είπε, ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στην περιοχή. Μάλιστα προέτρεψε τους «Νέους» να μη σταματήσουν να δημιουργούν συνθήκες προαγωγής του πολιτισμού και της συμμετοχής στα κοινά.
Η πρόεδρος των «Νέων» κ. Σόφη Κορομπύλια ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν τονίζοντας την ανάγκη να παραμείνει η ενότητα και η συνοχή του Συλλόγου και πως οι «Νέοι» θα συνεχίσουν την ενεργό συμμετοχή τους στα κοινά πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, όπως έκαναν έως τώρα.

Ακολούθως η κοπή της πίτας του συλλόγου ανέδειξε ως τυχερή την κ. Μαρία Σκυβάλου, που κέρδισε ένα γούρι από τους «Νέους» και ένα τραπέζι από το οινομαγειρείο «Στα καλά καθούμενα», το οποίο και φιλοξένησε την εκδήλωση και κέρασε και όλα τα ποτά των «Νέων».


ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

1 σχόλιο: